1. Home
  2. Nieuws
  3. Toelichting Klavertjes

Toelichting Klavertjes

19-03-2021 Holland Food Service

In de webshop Smaakvol spaar jij automatisch Klavertjes. Jij kan de Klavertjes nu inwisselen tegen mooie producten en leuke activiteiten!

Jij kan je Klavertjes inwisselen tegen diverse producten en activiteiten. Bij iedere activiteit wordt er in het overzicht weergeven wat jij krijgt wanneer je de Klavertjes inwisselt. Wij werken met de onderstaande drie mogelijkheden:

Activiteit op locatie
Activiteiten als de poffertjeskraam, de stroopwafelkraam en de smoothiebar zijn activiteiten die wij op locatie komen verzorgen. Het is van groot belang om deze activiteiten minstens 28 dagen voor de gewenste datum aan te vragen. De activiteiten plannen wij in gezamenlijk overleg. Het kan voorkomen dat de activiteit op locatie niet beschikbaar is op de gewenste datum. 

Lenen
De culinaire wereldreis, de karaokeset en de muziek bingo zijn voorbeelden van de verrassingen die jij bij ons mag lenen. Vraag de activiteiten minstens 14 dagen voor de gewenste datum aan en samen spreken wij een definitieve datum af. Hoelang je de verrassing mag lenen staat beschreven op de Klavertjespagina

Kopen met je Klavertjes
Wij bieden verschillende producten aan die jij krijgt tegen inwisseling van je Klavertjes. Momenteel bestaat het aanbod uit bonbons, toetjes, taart en het boek 'Koken met voeding in de zorg'. De beschikbare producten wisselen gedurende het jaar. Wij proberen altijd iets aan te bieden wat aansluit bij jou wens.

 

Klavertjes combineren

Een activiteit op locatie enkel voor jouw afdeling is in veel gevallen niet realistisch. Jij hebt veel meer plezier van een activiteit op locatie als je dit kan delen met andere afdelingen. Wil jij samen met de afdelingen iets leuks op de locatie organiseren? Inventariseer hoeveel Klavertjes jullie samen hebben en neem contact op met je accountmanager om de mogelijkheden te bespreken. Je accountmanager kan de Klavertjes voor jou combineren.

 

Klavertjes Inwisselen

Het inwisselen van de Klavertjes is eenvoudig. Controleer jouw saldo en kies een activiteit of een product, klik op inwisselen, vul het formulier in en verstuur de aanvraag. Je kan ook op de afbeelding van het product of de activiteit klikken voor meer informatie. Wij verwerken jouw aanvraag op maandagochtend of donderdagochtend.

 

Verwerken van je aanvraag

Zoals hierboven is beschreven wordt je aanvraag verwerkt op maandagochtend of donderdagochtend. Bij het verwerken van je aanvraag houden wij rekening met je Klavertjessaldo en het feit of de aanvraag voldoet aan onze voorwaarden. Wij nemen contact met je op om de aanvraag verder te bespreken of je aanvraag te bevestigen.